2018-10-08 05:35:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma valami nagyszerű dolog történhet

Napi horoszkóp október 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap és a Hold is a Kos jegyével szemben áll, jó hangulatban indul a hét. Ma valami nagyszerű dolog történhet, lehet ez egy szerelmi vallomás vagy egy nyeremény, egy hír, ami nagy örömet szerez önnek. Most minden lehetséges!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne töltsön túl sok időt álmodozással, igyekezzen a jelenre, az aktuális feladatokra koncentrálni. Legyen higgadt és kiegyensúlyozott, miközben tárgyal valakivel. Este egy összejövetelen új ismeretséget köthet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A hétfői nap csodálatosan kezdődik, a Hold a Mérleg jegyében áll. A Merkúr a Vénuszhoz közelít. Gondolkodjon el azon, mi mindent szeretne megváltoztatni, mi az, ami már hosszú ideje esedékes, miről kellene lebeszélni? Ma tisztábban fog látni, mint az elmúlt hetekben.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A hétfői nap csodálatosan kezdődik, a Hold a Mérleg jegyében áll. A Merkúr a Vénuszhoz közelít. Gondolkodjon el azon, mi mindent szeretne megváltoztatni, mi az, ami már hosszú ideje esedékes, miről kellene lebeszélni? Ma tisztábban fog látni, mint az elmúlt hetekben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Csodálatos energiával kezdheti ezt a hetet. Ha valami nyomja a szívét, azt most elmondhatja. Nehezen tagadják meg a választ öntől. A szerelem is szabad utat kap a mai napon. Úgy érezheti magát, mintha újra tavasz lenne.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz a Skorpió jegyében van. Szerelmi életében kétségek támadhatnak. Sok időt töltenek külön, s ennek féltékenység lehet az eredménye. Mindenképpen tisztázza őszintén, becsületesen a helyzetet. Legyen megértő partnerével szemben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Költekezős hangulatban van, szeretne mindent megkapni, amire vágyik. A munkahelyén egy zűrös ügy van kialakulóban, amiből, ha teheti, maradjon ki!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Házastársával szünetelnek a összezördülések, sőt határozottan nagy megértést tanúsít az ön problémája iránt. Féltékenység helyett inkább támogatja önt. Este csináljanak közösen valamilyen programot!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hétfőn lelkesen és jókedvűen kezdheti a napot. A Merkúr a Mérleg jegyében áll. Ma valósággal csodákra lesz képes. Tele lesz lendülettel, és egy ragyogó ötlete is van. Anyagi ügyeit is jól el tudja rendezni.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön temperamentumos, határozott, általában nagy célokat tűz maga elé, és ezeket el is éri, ezért kedvelik a főnökei. Csípős megjegyzéseivel azonban szerezhet ma néhány fekete pontot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Munkáival jól halad, sőt, befejezhet egy nagyszabású feladatot. Társaival legyen barátságos, de tartsa meg a kellő távolságot. Ha kedvesével tölti az estét, csodálatos élményekben részesülhet - a Hold a Mérleg jegyében van, ez kedvez a romantikának.


Halak: II. 19. - III. 20.
Érzelmi élete kissé zaklatott ma. Önön múlik, hogy megtalálja lelki nyugalmát, ahogy lehet. Egy csalódás ne hangolja le, mert könnyen depresszióba eshet. Menjen társaságba, beszélgessen megértő barátokkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: